AMCCF Forum
Yleistä Keskustelua >> Sana on vapaa >> gurun puutaheinaa toppi vol2
https://amccf.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1283880413

Aiheen aloittaja guru 07.09.10 klo 20:26:53

Aihe: Re: gurun puutaheinaa toppi vol2
Kirjoittaja NonSenCe 08.09.10 klo 23:58:32
just. mä taas tossa olin ajatellut alkaa myymään romua pois kerätäkseni puuttuvat rahat tuon kyseisen auton ostamiseen. haha. ei tartte alkaa enää myydä siis jos auto meni jo sulle käyttöön. :)

-harmi ettei myyjä oo päivittänyt/poistanut ilmoitusta

jaa se kone.. just.. harmi juttu että on ongelmia.. noh toisaalta ..kyllä ainakin testeissä mun 199 toimii taas ok. (varakansi kun tuli koneistettua niin ei tunnu enää keittävän.. pitkää ajoreissua ei oo vielä tehty mutta pihassa runnittaessa ei enää ainakaan alkanut kuplimaan)

jos tällä viikolla alkaisi ujuttamaan pakkasnesteitä sisään koneeseen niin tulis taas koekäytettyä. autohan jäi seisomaan taas koko kesäksi.. koneen tultua toimivaksi niin tuli kaikenlaista eteen.. kun lomat "paloivat" eikun siirtyivät kuukauden.. ja sitten toisen.. ja nytkin vielä niitä odottelen.. sitten tuli helle ja jarrut olisi pitänyt purkaa toimiviksi ennen katsastusta.. niin jäi tekemättä.. sitten kun sai aikaa ja energiaa.. niin tuli ylimääräisiä rahakuluja ja ei ollutkaan varaa laittaa kahta autoa ajoon samanaikaisesti.  joten siellä se perkele maannut taas koko kesän.

-koko ajan on vähän niinkuin etsinnässä joku automaatti harraste auto joka olisi kunnossa. jota ei tarvis alkaa heti rassaamaan. mutta kun ei oo varaa ostaa suoraan ehjää peliä.. ne kun on kalliita. tai siis.. mä oon köyhä.

tässä kun puutaheinää jauhaa.. niin toivelista. 1. jenkki. 2. iso.(-mpi kuin american) -kun herra itse on enemmän tonniluokkaa myös. 3. automaatti. 4. oikean ikäinen (1920-1975)

4s kohdasta voisi vielä laistaa ..esim saa olla 80 luvulta (saa niistäkin asennetta irti ja osien saatavuus vielä helppoa) mutta jos on 80 lukulainen vaatimuksiin lisätään heti jo sitten automaatin lisäksi v8 ja ilmastointi. ja HENKILÖAUTO. eikä mitään perkeleen 80lätkäläisiä.

-saattaapi olla että sellainenkin 80lätkäläinen voi tulla eteen.. jollei muuta löydy tai jos kaveri luopuu omastaan liian halvalla.. enhän mä oikeasti aja paljoakaan maantiellä.. mutta jotenkin vain haluaisin kesäauton olevan sellainen että sillä saisi rauhassa ajella rajoitusten mukaan jopa pidempää matkaa.

ja takapenkki joko on pehmeä, tilava ja mukava.. tai sitten sitä ei ole lainkaan.

toi rebeli farmari ruotsissa kummittelee mielessä. onneks ei oo varaa lähtee hakemaan.

AMCCF Forum » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2022. Kaikki oikeudet pidätetään.