AMCCF Forum
Merkkikeskustelua (AMC/Rambler/Nash/Hudson/Jeep) >> Projektit >> Jeep Cherokee 4.0 LTD -92
https://amccf.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1344795428

Aiheen aloittaja WeGe 12.08.12 klo 21:17:08

Aihe: Re: Jeep Cherokee 4.0 LTD -92
Kirjoittaja PetriN 06.02.21 klo 18:17:30
Joo, sitku innostun siihen, niin kokeilen.

Nyt on ajettu! n. 1500km on tullut mökkireissuissa. Melkein on toiminutkin. Starttimoottori ei lähteny pyörimään kun pakkasraja 13 astetta ylittyi. Solenoidi vetää kyllä. Pelästytti metsässä minut, mutta sen kanssa pärjättiin kun antoi kalikalla siihen starttimoottorin kupeeseen. Äsken tallissa korjasin sen. Plussapuolen hiilet eivät enää osuneet kunnolla kollektoriin. Viilasin niille lisää liikuntavaraa, koska varahiiliä ei ollu taskussa ja kun taas maanantaina pitää lähteä liikkeelle sen kanssa. Nyt tuli vähän nopeuttakin lisää siihen starttaukseen. Vaihdan kuitenkin koko startin joku päivä, koska oli ne planeettapyörien laakeritkin jo niin väljät.

Ja Pakoputki on korjattu! Harmi kun ei ole enää niin hyvät pörinät.

Ja kolmantena asiana samana päivänä, eli tänään, saatoin korjata sen turbiinin lukkiutumattomuusvian.! En ole varma kun en lähtenyt kokeilemaan vielä. Omasta 960 Volvosta tuli mieleen, että siinä turbiini vapautuu kovassakin vauhdissa pienestä jarrupolkimen hipaisusta. Niin löytyihän tästäkin kytkin jarrupolkimesta, joka ei päästänyt sähköä läpi. Sitä piti himpun säätää lähemmäs polkimen vartta, niin alkoi ainakin se kytkin toimimaan. Oli siinä alipaineletkukin. Liittyyköhän cruiseen. Hmm... niin se cruisekaan ei mene päälle, hmm.. Sitte vaan koeajossa näkee, että korjasiko tämä sen lukitusvian, vai onko se solenoidi lootassa vielä vaihdettava. Solenoidisatsi on tilattu ja matkalla kotiin. Tämä heittelee milloin haluaa, neloselta kakkoselle ja joskus kolmoselle ja ihan milloin vaan, olkoon kylmä tai lämmin, 150km jälkeenkin, mutta onneksi hetken vain kestää se harmi. Enimmäkseen mennään nelosella.

Noilla pienillä lisäpitkillä näkee ihan mukavan sopivasti, mutta vaihdan ne kuitenkin aikakauden mukaisiin H3:siin, niin on samanväristä valoa sitten koko valaistu alue.

AMCCF Forum » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. Kaikki oikeudet pidätetään.