AMCCF Forum
Yleistä Keskustelua >> Sana on vapaa >> Ruohonleikkureista
https://amccf.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1597690962

Aiheen aloittaja Enzo 17.08.20 klo 22:02:42

Aihe: Ruohonleikkureista
Kirjoittaja Enzo 17.08.20 klo 22:02:42
Tänään voitin taistelun Bull&Sheet leikkurin käyntiongelmaa vastaan. Primerinappulan painelun jälkeen päräytti pari sekuntia, ja taas kun tissiä paineli, niin sama homma.
Tyhjensin tankin ja tilalle vuoden vanhaa pienkonebensaa.
Sama kaava jatkui n. 20 kertaa. Sitten älysin painella tissiä moottorin käydessä, mikä auttoikin, mutta se palautui senverran hitaasti, että moottori kerkisi sammua. Tämä toistui kymmeniä kertoja, mutta pikkuhiljaa käyntiaika piteni, varsinkin kun älysin vähentää kaasua, kun kyse oli bensapulasta. Lopulta moottori alkoi käydä jatkuvasti, mutta vielä prätkytti, eikä sietänyt paljoa kuormitusta. Lopulta alkoi käydä normaalisti. Kaasarin kalvo on vaihdettu viime kesänä. Vanha bensa oli n. puoliksi nimensä mukaisesti vanhaa, Jeepin bensapumpun jumittanutta 95E:tä ja puolet pienkonebensaa. Vielä alkukesästä B&S kävi normaalisti.

Hondan leikkuri sietää vanhaa bensaa paremmin. Olen koko kesän leikannut Jeepin bensalla ja seassa lyijyllistä kissanpissaa ja joka toinen tankkaus pienkonebensaa. Lopuksi joutui ajamaan melkein koko ajan ryyppy päällä, että tehoja riitti. Muuten kierrokset aaltoili koko ajan ja teho oli heikko. Lopulta Hondan V. -94 alumiininen koppa hajosi, kun sai kivistä iskua. Kai sen pystyy vielä korjaamaan. Teräspeltiä niittaamalla tilalle.

AMCCF Forum » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. Kaikki oikeudet pidätetään.