AMCCF Forum
Muut >> Vikailmoitukset >> Salasanan vaihto.
https://amccf.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1328629433

Aiheen aloittaja chief-79 07.02.12 klo 17:43:53

Aihe: Salasanan vaihto.
Kirjoittaja chief-79 07.02.12 klo 17:43:53
Miten se on tehty niin typerän vaativaksi ylensäkin. Jos joku halua jonkun salasanan, miksei sitä voi jollain muulla tavalla vaihtaa kun unohtunut tai hukannut.

Vaikka tien sen ohjeiden mukaan, joka saatanan kerta tulee

An Error Has Occurred!
: There is an invalid character detected in the ID kentässä.

Tämä saatanan sama teksti, jopa useammalla kerralla. Miksei sitä ei voi sivun ylläpitäjä lähettää vaikka kirjekuoressa postin kautta. Jos se on niin helkkarin salaista. On varmaan ollut vuoden hukuksissa.

Olen pärjännyt vuoden ilman muistamisia mutta kun meinaan omaan henk.kohtaisen sivuhistorian joskus tyhjentää täysin. Oli siitä lappukin jossain kotona mutta hävinnyt...

Töissäkin sama saatanan juttu salasanojen kanssa, pitää vaihdella ties mitä. Mutta enpä enää, kun jätän tietsikka hommat muille, pomoille ja herroille> jotka päivän tillittää ruutua.

Muutenkin miksi ne pitää olla saatanan vaikeita että vaikea muistaa. Jossain muulla foorumilla saa valita ja tehdä omansa. Käy esim. autonmerkki ja malli. Nimimerkkinä ja salasana vaan erikseen
Esim. vanhat valmetin kerhon foorumi. Tuskin siellä kukaan muu käyttä nimimerkkiä valmet702 tai vastaava ,vaikka niitä kymmeniä kerhon jäsenet käytynä läpi :)AMCCF Forum » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. Kaikki oikeudet pidätetään.