AMCCF foorumilogo
Käyttäjäsopimus
AMCCF foorumille tunnuksen luodessasi sekä käyttäessäsi foorumin eri ominaisuuksia, lupaudut toimimaan siten, että et viesteissäsi tuo esille väärää, rasistista, paikkaansa pitämätöntä, rivoa, uhkaavaa, seksististä materiaalia tai mitään sellaista jonka voidaan tulkita rikkovan Suomen lakia, tai mitään sellaista jonka voidaan yllyttävän lain rikkomiseen. Tälläiset viestit poistetaan ilman mitään erillistä ilmoitusta. Samalla sitoudut siihen että et viesteissäsi julkista toisten kopiosuojattua materiaalia ilman lupaa.

Muistathan että tämän foorumin ylläpito ei voi tarkistaa viestien sisällön oikeellisuutta. Ylläpito EI valvo foorumi ympäri vuorokauden eikä niin ollen valvo jokaisen tallennetun viestin sisältöä.
Toimiminen foorumilla luettujen viestien perusteella sekä foorumilta löytyvien linkkien availu on jokaisen käyttäjän omalla vastuulla. Roskaviestien, ketjukirjeiden, mainosten yms. postittaminen on samoin kielletty. Linkkivinkit kategoriaan voit tosin laittaa linkin sivustolle jonka koet olevan TÄMÄN MERKIN AUTOHARRASTAJILLE hyödyllinen. Mikäli viestisi koetaan rikkovan tätä sääntöä, se poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Jokaisella käyttäjällä on oikeus tarpeen niin mielestään vaatiessa ilmoittaa ylläpidolle (A-V tai sillu) viestistä joka rikkoo tätä sopimusta. Samalla ylläpito varaa itselleen täyden oikeuden toimia kyseisen viestin ja käyttäjän kohdalla parhaaksi katsomallaan tavalla. Samoin kuin lukijalla, myös viestin kirjoittajalla on kaikki vastuu kirjoittamistaan viesteistä.

Käyttäjätunnusta valitessa kehoitamme sinua valitsemaan nimen joka kuvastaa sinua (eikä esim autoasi) ja jota voidaan pitää yleisesti asiallisena. Käyttäjätunnuksesi on henkilökohtainen ja rekisteröityessäsi sitoudut siihen että et luovuta kirjautumistietojasi kolmannelle osapuolelle ja sitoudut olemaan esiintymättä toisen ihmisen henkilöllisyydellä. Suosittelemme rekisteröidyttyäsi ja sisäänkirjautumisen jälkeen, että täydennät käyttäjäprofiiliasi esimerkiksi kuvalla sekä mahdollisilla lisätiedoilla. Toivomme sinun käyttäjän selkeitä ja oikeellisia tietoja. Kaikki vääriksi tai muutoin tätä sopimusta rikkoviksi tiedoiksi havaitut voivat aiheuttaa käyttäjätunnuksesi poiston. Suosittelemme myös, että kirjoitat ainakin yhden 'tervehdys' viestin, sillä nolla viestiä kirjoittaneet käyttäjät poistuvat foorumin käyttäjäkannasta inaktiivisina käyttäjinä melko nopeasti.

Ylläpito huomauttaa lopuksi, että jokaisen foorumille kirjoittavan IP-osoite tallennetaan ja sen perusteella vahingollista toimintaa harrastavalta voidaan estää pääsy foorumille. Tarpeen niin vaatiessa kenen tahansa kaikki tiedot ja käyttäjälogi voidaan luovuttaa viranomaisille heidän sitä niin asianmukaisesti pyytäessään.

Tämän koko diipadaapan voisi oikeastaan summata, että olemme melko rento foorumi joka ei ylläpidollisesti ota kantaa mitä autollesi teet ja mihin harrastajaryhmään mahdollisesti kuulut. Toivomme, että otat tämän huomioon myös käyttäjänä ja ymmärrät etteivät kaikki ajattele samalla tavalla asioista kuin sinä. Eli käyttäytykää ihmisiksi ja käyttäkää järkeänne niin ongelmia tuskin tulee vastaan. Kiitos!
  
 
  Sivun alkuun