AMCCF foorumilogo
Lukittu aihe AMCCF Foorumin Käyttösopimus (Luettu 3987 kertaa)
A-V
Ylläpito
Toimikunta
*****
Poissa


just ramblin'...

Viestejä: 15655
Sijainti: Bearcity
Liittynyt: 01.01.00
Sukupuoli: Mies
AMCCF Foorumin Käyttösopimus
18.04.13 klo 19:05:20
 
Lainaus:
Käyttösopimus

Tunnuksen luodessasi ja käyttäessäsi tätä AMC Club Finlandin foorumia, lupaudut toimimaan siten, ettet viesteissäsi tuo esille väärää, rasistista, paikkaansa pitämätöntä, rivoa, uhkaavaa tai mitään sellaista jonka voidaan tulkita rikkovan Suomen lakia, tai mitään sellaista jonka voidaan yllyttävän lain rikkomiseen. Samalla sitoudut siihen, ettet viesteissäsi julkista toisten kopiosuojattua materiaalia ilman lupaa. Roskaviestien, ketjukirjeiden, mainosten yms. postittaminen on samoin kielletty. Samoin kuin lukijalla, myös viestin kirjoittajalla on kaikki vastuu omista viesteistään. Rekisteröityessäsi sitoudut myös pidättäytymään mistään sellaisesta toiminnasta, joka voi vahingoittaa tätä foorumia tai sen omistajatahoa.

Muistathan, ettei ylläpito voi tarkistaa kaikkien viestien sisällön oikeellisuutta. Ylläpito EI valvo foorumia ympäri vuorokauden, eikä näinollen ole vastuussa jokaisen tallennetun viestin sisällöstä. Olet itse vastuussa foorumin lukemisestasi, linkkien klikkailusta ja toiminnasta foorumilla olleiden ohjeiden mukaan.

Jokaisella käyttäjällä on oikeus tarpeen niin mielestään vaatiessa ilmoittaa ylläpidolle viestistä tai käyttäjästä, joka rikkoo tätä sopimusta. Ylläpito varaa itselleen täyden oikeuden toimia kyseisen viestin ja käyttäjän kohdalla parhaaksi katsomallaan tavalla ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Rekisteröityessäsi sitoudut siihen että et luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle. Samalla sitoudut olemaan esiintymättä jonkin toisen ihmisen henkilöllisyydellä. Rekisteröidyttyäsi ja sisään kirjautumisen jälkeen suosittelemme, että täydennät käyttäjäprofiiliasi. Toivomme sinun käyttäjän selkeitä ja oikeellisia tietoja. Kaikki vääriksi tai muutoin tätä sopimusta rikkoviksi tiedoiksi havaitut poistetaan ylläpidon toimesta.

Ylläpito huomauttaa lopuksi että jokaisen foorumille kirjoittavan IP- osoite tallennetaan ja sen perusteella vahingollista tai häiritsevää toimintaa harrastavalta voidaan estää pääsy foorumille. Tarpeen niin vaatiessa kenen tahansa yksityiset tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille heidän sitä niin asianmukaisesti pyytäessään.

Käyttäjätunnusta valitessa kehoitamme sinua valitsemaan nimen jota voidaan pitää yleisesti asiallisena. Kannattaa myös huomioida että automalleihin perustuvat nimet ovat usein käytössä ja eivät ole kovinkaan henkilökohtaisia.

HUOM. Suosittelemme kaikkia käyttäjiä jättämään viestin foorumiin jo ensimmäisillä käynneillään. Mikäli käyttäjä ei kuuden kuukauden aikana ole jättänyt ainuttakaan viestiä, tunnus poistetaan. Yksityisviestit eivät kerrytä viestien määrää.

Tervetuloa mukaan!


Jokainen foorumin käyttäjä on rekisteröityessään hyväksynyt tämän ylläolevan foorumin käyttösopimuksen, jonka pohjalta voimme pitää foorumia avoimesti luettavana. Huomaattehan, että lain edessä foorumi on kuin lehti, jonka ylläpitäjät ovat päätoimittajia. Tästä johtuen pidämme kiinni käyttösopimuksen ehdoista, vaikka osa niistä tuntuisikin turhan varovaisilta. Tämä koskee etenkin kahta ensimmäistä kappaletta.

Huomaathan, ettei ylläpito koskaan muuta viestejäsi tai niiden sisältöä vaan korjaava toimenpide on yleensä käyttösopimusta rikkovan viestin poistaminen. Ylläpidolta ei myöskään automaattisesti tule sinulle viestiä jos siivousta on jouduttu suorittamaan. Tämä ei toki tarkoita, että ylläpito olisi henkilökohtaisesti vaivaantunut viestistäsi tai olisi sen sisältöä tai vaikkapa aihetta vastaan. Siivouksen syynä usein on vain se, että viesti on käyttösopimuksen vastainen (esimerkiksi rasistinen tai jotain kansanryhmää vastaan yllyttävä).

Mikäli koet, että ylläpito epäsovinnaisesti tai mielestäsi väärin poistaa viestisi - olethan heti yhteydessä suoraan minuun joko yksityisviestillä tai puhelimitse. Puhelinnumero löytyy allekirjoituksestani.

Ottakaahan iisisti, kuten tähänkin asti.  Mahtava
« Viimeksi muokattu: 18.04.13 klo 19:08:00 Kirjoittaja A-V »  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun