AMCCF foorumilogo
Normaali aihe Itäharjun Ajot Turussa helatorstaina 18.5.2023 (Luettu 212 kertaa)
Sammy
Aktiivi
Toimikunta
***
Poissa


-SV Special Vehicles-

Viestejä: 899
Sijainti: Brushstate of Finland
Liittynyt: 07.08.10
Sukupuoli: Mies
Itäharjun Ajot Turussa helatorstaina 18.5.2023
30.01.23 klo 14:05:11
Tulosta viesti  
Itäharjun Ajot 1955 – 65 ja Paronin Pojat

kutsuvat Sinut ja ystäväsi mukaan Historic-näytösajoon helatorstaina 18.5.2023. Tänä vuonna teemana on ”Flying Finn” Rauno Aaltonen. Jos tallistasi löytyy vuosimallia 1980 tai vanhempi auto tai moottoripyörä, olet lämpimästi tervetullut mukaan ajamaan Historic-tapahtumaamme. Vaikka etusijan saakin kilpahistorian omaava kalusto, muutkin aikakauden helmet ovat tervetulleita mukaan ajamaan ja nauttimaan päivästä. Toiveemme on mahdollisimman alkuperäinen ulkoasu.

Ilmoittautuminen käy kätevästi itaharjunajot.fi kotisivuilla, kun täytät siellä sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Tapahtuma on luonnollisesti maksuton sekä kuskeille että yleisölle. Edellytämme ajokin vakuutuksen voimassaoloa.

Aikataulu

9-11 katsastus

11 – 16.15 lähdöt vuorotellen moottoripyörille ja autoille.

Noin kello 12 Rauno Aaltonen –lähtö

Ajoaika 15 min.

Sekä pyörät että autot jaetaan osallistujien määrän mukaan 1-3 ryhmään. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.4.2023 asti, ellei maksimimäärä täyty jo aiemmin. Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan, jos tilaa on. Edellytämme ajokilta voimassaolevaa vakuutusta. Mikäli haluatte nauttia tapahtumasta yleisönä, alueella on erikseen harrasteautojen pysäköintialueet. Paronin Pojat myy tapahtumassa käteisellä Itäharjun Ajojen ohjelmalehtistä/tarraa 5€ kpl. Mahdollinen tuotto käytetään tulevien Ajojen toteuttamiseen.

Ruokapalveluista vastaa Itäharjun Grilli, jonne käy sekä kortti että käteinen.

Tapahtuma on maksuton.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydätte osoitteesta www.itaharjunajot.fi

Nähdään Itäharjun Ajoissa!

Paronin Pojat
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
 
  « Koti ‹ Alue Sivun alkuun