Sivu 1/4
Mitä kokkaat
Lähetetty: Ke Tammi 07, 2015 8:05 pm
Kirjoittaja pekka
Kaikenlaisesta muusta on paljon höpistykkin, mutta syötävät on chilejä lukuunottamatta käsittelemättä lähes kokonaan. Eli mitä kokkaat?
Itellä on just nyt nautaa kuivumassa, tuoksu kämpässä on aika herkullinen :)

Mitä kokkaat
Lähetetty: Ke Tammi 07, 2015 9:58 pm
Kirjoittaja tl
Hyvältä näyttää! Ite tein just hirven paahtopaistin uunissa, hyvää sekin, mutta seuraavasta täytyy kyllä koittaa tehdä kuivalihaa.
Mitä kokkaat
Lähetetty: Ke Tammi 07, 2015 10:49 pm
Kirjoittaja HV
Nälkä tuli ;)
Mitä kokkaat
Lähetetty: Ke Tammi 07, 2015 11:22 pm
Kirjoittaja TaxiMan
Helppoa poikamiesruokaa uunissa:ranskalaisia ja nakkeja :D
Mitä kokkaat
Lähetetty: To Tammi 08, 2015 8:52 am
Kirjoittaja Kosti
Pastaa ja kypsennetty broilerin alaraaja marketin tiskiltä.
Mitä kokkaat
Lähetetty: To Tammi 08, 2015 7:33 pm
Kirjoittaja raipe
kaikki alkaa siitä ku lukee safkan teko ohjetta.
ota puhtaat välineet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
no, ei hella ja jääkaappi oo ollu kytkettynä valtakunnan verkkoon vuasiin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mitä kokkaat
Lähetetty: To Tammi 08, 2015 9:52 pm
Kirjoittaja NonSenCe
jos hieman taivuttaa todellisuutta ja kertoo menneisyydestä.. kertoo esim kokanneensa viikonloppuna ekaa kertaa elämässään alusta asti tehdystä pastasta lasagnea.. eli ensin oli kasa durumjauhoa ja kanamunia. :)
Mitä kokkaat
Lähetetty: Ti Tammi 13, 2015 8:25 pm
Kirjoittaja Matti
savustettuja kinkkukuutioita , kermaa ja juustoa sekä spaghettia... piti tehdä mutta unehtui kun räpläsin rambleria.
emäntä tuli kotiin ja sanoi " kiva kun oli ruoka viideltä " ::)
no , parempaa se oli emännän tekemänä
Mitä kokkaat
Lähetetty: Pe Heinä 03, 2015 5:23 pm
Kirjoittaja tl
Vihdoin sain aikaiseksi kokeilla tota kuivalihan tekoa pienellä hirvipaistilla. Suikaleet valkosipuli-chili marinadissa vuorokauden ja kiertoilmauunissa n.70ast 9,5 tuntia. Fiksuna kaverina valkkasin tietysti kesän lämpimimmän päivän pitää uunia päällä koko päivän..no onneks on ilmuri :)
Aivan älyttömän hyvää tuli, ainoo miinus että säilyvyys ei ole kovin hyvä, katoaa nimittäin hyvin äkkiä kiduksiin tässä kaljanjuonnin lomassa ;D
Mitä kokkaat
Lähetetty: Pe Heinä 03, 2015 7:18 pm
Kirjoittaja pekka
Joo se on kumma kun duunaa kuivalihaa, et säilyis, mut ei se vaan säily ;D